Contacti'ns
Nom
Telèfon
Direcció
E-mail
Comentaris
¿Quant es quatre menys un?
938143035
Cambiar idioma Castellano
Sobre Electricitat JC

Electricitat JC Electricista en Vilanova i la Geltru Electricitat JC és una empresa de Vilanova i la Geltrú que fa 17 anys que està present a la ciutat.

 

La nostra empresa ofereix diversos serveis, com ara, instal·lacions elèctriques, d’aigua, gas, calefacció, aire condicionat, sistemes solars, etc...


Ens dediquem al manteniment de comunitats de veïns i a fer reparacions de particulars i empreses, ja siguin petites reformes ó de nova construcció.


Dins l’extensa experiència professional de la qual disposa l’empresa, cal assenyalar el tracte personalitzat que dóna a cadascun dels seus clients.


Electricitat JC realitza pressupostos sense compromís després que l’expert hagi fet les comprovacions adients. Cal destacar que l’empresa treballa en primeres marques i que ofereix una relació qualitat-preu mol assequible.

També realitzem els butlletins necessaris per poder donar d’alta els subministraments de llum, aigua i gas, així com, butlletins de revisió, ja que disposem dels carnets d’instal·lador homologats.

 

En l’actualitat l’empresa continua amb el seu compromís de qualitat pel qual sempre hem apostat els propietaris, donant sempre prioritat a la bona realització dels nostres treballs.
© 2013 Electricitat, JC S.L. C/ Aigua, 29, Baixos. 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona) Home | Empresa | Serveis | Contacte | Avís Legal