Contacti'ns
Nom
Telèfon
Direcció
E-mail
Comentaris
938143035
Cambiar idioma Castellano
Sobre Electricitat JC

Electricitat JC Electricista en Vilanova i la Geltru Electricitat JC és una empresa de Vilanova i la Geltrú que fa 17 anys que està present a la ciutat.

 

La nostra empresa ofereix diversos serveis, com ara, instal·lacions elèctriques, d’aigua, gas, calefacció, aire condicionat, sistemes solars, etc...


Ens dediquem al manteniment de comunitats de veïns i a fer reparacions de particulars i empreses, ja siguin petites reformes ó de nova construcció.


Dins l’extensa experiència professional de la qual disposa l’empresa, cal assenyalar el tracte personalitzat que dóna a cadascun dels seus clients.


Electricitat JC realitza pressupostos sense compromís després que l’expert hagi fet les comprovacions adients. Cal destacar que l’empresa treballa en primeres marques i que ofereix una relació qualitat-preu mol assequible, a més, disposem d’una línia de finançament pels nostres clients, per facilitar el pagament dels treballs a realitzar.

També realitzem els butlletins necessaris per poder donar d’alta els subministraments de llum, aigua i gas, així com, butlletins de revisió, ja que disposem dels carnets d’instal·lador homologats.


L’empresa disposa d’un nou servei d’actuacions urgents en horaris nocturns i festius que oferim als nostres clients particulars i de comunitats.

Amb aquesta nova possibilitat volem aconseguir un grau mes de satisfacció dels nostres clients i que aquests puguin disposar de la tranquil·litat i confiança que es mereixen.

 

En l’actualitat l’empresa continua amb el seu compromís de qualitat pel qual sempre hem apostat els propietaris, donant sempre prioritat a la bona realització dels nostres treballs.
© 2013 Electricitat, JC S.L. C/ Aigua, 29, Baixos. 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona) Home | Empresa | Serveis | Contacte | Avís Legal